Πλατφόρμα sms

To 98% των SMS διαβάζεται μέσα στα 3 πρώτα λεπτά!

Η αποστολή SMS αποτελεί παγκοσμίως τον πιο άμεσο και διαδεδομένο τρόπο για mobile marketing επικοινωνία.

Οι στοχευμένες καμπάνιες με SMS μπορούν να απογειώσουν τις πωλήσεις σας ενώ οι αυτοματοποιημένες αποστολές ενημερωτικών μηνυμάτων αποτελούν τον πιο πολύτιμο σύμμαχο σε θέματα άμεσης ενημέρωσης των πελατών σας.

Το SMS Marketing είναι μία τεχνική μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί μηνύματα κειμένου SMS για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών στους παραλήπτες-καταναλωτές με στόχο την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης.

Ουσιαστικά, λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως το email marketing. Το περιεχόμενο των μηνυμάτων έχει σχέση με την ενημέρωση των καταναλωτών για προσφορές, νέα προϊόντα ή υπηρεσίες ή ακόμα και ειδοποιήσεις για εκπτώσεις ή διαγωνισμούς  με δώρα. Βέβαια, τα SMS αυτά στέλνονται σε άτομα που έχουν επιλέξει να λαμβάνουν αυτούς τους τύπους των μηνυμάτων.

Ο βασικός στόχος του SMS Marketing είναι να χτίσει μία βάση δεδομένων από συνδρομητές-πελάτες, που θα χρησιμοποιηθεί για την αποστολή των συγκεκριμένων ενημερωτικών και διαφημιστικών μηνυμάτων. Θα λέγαμε πως αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο να δημιουργήσετε σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό στο οποίο στοχεύετε (target audience), αλλά και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρηση σας.

Πλατφόρμα sms marketing

Αποστείλατε ατομικό και μαζικό sms στους πελάτες σας με δυνατότητα εύκολης δημιουργίας λίστας

Με δυνατότητα προγραμματισμένων μηνυμάτων για μελλοντική αποστολή

Με εύκολο οδηγό αποστολής σε 3 απλά βήματα!

Aναλυτικά στατιστικά παράδοσης ανά εταιρία κινητής τηλεφωνίας

Για προγραμματιστές: συνδέστε το λογισμικό σας με το API μας

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2414007223 για παρουσίαση της πλατφόρμας

sms
push notifications

Click here to add your own text

This post is also available in: Αγγλικα